Damadıma Am Verdim Kızımı Yarraksız Bıraktım

Ben Nuray, 42 yaşında, kumral, iri memeli, ince belli, daracık kalçaları olan bir bayanım. Kocamla birlikte öğretmenlik yapıyorum. Kızım ise bir devlet kuruluşunun uzak bir ilçe şubesinde işe başladı. Kızım 22 yaşında, sarışın, 1.70 boyunda, 50 kg ağırlığında, (kızım diye söylemiyorum) çok güzel bir kız. Hani gören tüm erkeklerin ağzının suyu akardı. Sexy giyinmeyi de çok severdi. Kızımın tayini nedeniyle çok sıkıntı içindeydim, bir sürü torpil aradım ancak kızımın tayinini yaptıramadım. Okulda kocaları polis olan birkaç öğretmen vardı, onlar da kocalarının görevleri nedeniyle hep rahat yerlerde çalıştıklarını ve istedikleri illere gittiklerini, rahatça tayin olduklarını, bunun için de polislerin biçilmiş kaftan olduğunu söylemekteydiler. Birkaç bayan arkadaşımızın da dost olarak sikici polisleri vardı. Ben de kızımın tayini için bekar bir polis bulmalarını söyledim, arayacaklarını söylediler.
Sonunda Samsunda görevli bir polisi kızımla evlenmeleri konusunda ikna ettiklerini öğrendim. Kızmla buluşmalarını sağladıktan sonra, ailelerin tanışması, kız isteme, söz falan derken, kızımı o polisle nişanlamıştım. Kızımın nişanlısı, yani damadım çok yakışıklı birisiydi, hani evli olmasam sırf o güzel gözleri nedeniyle ben evlenirdim, çok sexy bir erkekti. Haftasonları damadım bize gelmekte, kızımla sabahlara kadar gezmekete idiler. Okadar iyi anlaşıyorlardı ki, ben de damadımın evde kalmasına müsade ediyordum. Düğün için tarih aldıktan sonra kızımla damadımın aynı odayı paylaşmalarında sakınca görmedim. Tabi ileriye gitmemeleri şartıyla!
Araya yaz tatili girince kocamla birlikte Bodruma tatile gittik. Kızımla damadım evde bir haftalığına başbaşa kalmışlardı. Tatil bittikten sonra, kocam annesinin ziyaretini yapmak üzere Bodrumdan direkt Ankaraya gitmişti, ben ise eve döndüm. Kızımla damadıma sürpriz yapmak için önceden haber vermemiştim. Anahtarımla kapıyı açarak eve girdim. Ev çok dağınıktı. Yatak odamdan inleme ve ağlama sesleri geliyordu. Yatak odamın kapısı açıktı, ben de seslenmeden yatak odasına doğru gittim. Gördüğüm manzara karşısında dondum kaldım, ne yapacağımı şaşırdım. Damadım kızımı domaltmış arkadan amına öyle bir sokuyordu ki sikini, kızımın amından sikinin her çıkışında kızım derin bir Ooohhh çekiyor, sonra tekrar girişinde ise,

Bir cevap yazın