Alt Kat Komşunun Kocasından Yeni Boşanmış Kızını Teselli Ettim

İki senedir aynı apartmanda oturuyoruz ve bizim alt katımızda yaşlı bir karı koca oturuyor. Annemden duyduğum kadarıyla kızları eşinden boşanmış ve iki küçük çocuğuyla annesinin babasının yanına gelmiş. Biz bu kızla apartmanda karşılaşmaya başladık, otuzlu yaşlarının başında, uzun boylu, zayıf, esmer tenli, kısa saçları olan güzel sayılabilecek bir kadındı. Dışarıda görsem asla evlenmiş çocuğu olan bir kadın sanmazdım genç kız gibi duruyordu. Ben de 1.80 boyunda 75 kg’da, kendine bakan, spor yapan ve öyle dışarıda pek gözü olmayan biriyim yani kadınlara yan gözle bakmam, kadınları cinsel obje gibi görmem, efendi sayılan bir tipim.
Biz bu kızla asansörde kapının önünde çok sık denk gelmeye başladık, ne zaman dışarı çıksam veya işe gitmek için evden çıksam kapıda bu kızla karşılaşıyordum. Daha sonradan öğrendim ki bunu bilerek yapıyormuş beni çok beğendiği ve görüşmek istediği için böyle bir taktik uygulamış, işe giriş giriş ve çıkış saatlerimi bilerek kapının önünde beni beklemiş. Her neyse biz her görüşmemizde muhabbet ederek iyice muhabbeti ilerlettik ve bir gün bana nerede çalışıyorsun diye sordu, ben de anlattım, iş çıkışı bir şeyler yapalım mı biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var dedi, ben de olur dedim. Her neyse iş çıkışı yanıma geldi ve birer kahve içtik, yemek yedik, sohbet muhabbet ettik. Kocasından daha iki ay önce ayrılmış ve kocası bunu aldatınca iki küçük çocuğu ile baba evine dönmüş. Ben de senin gibi bir kadını aldatılır mı ne hödükmüş dedim.
Gerçekten kızla takılmak gibi bir niyetim yoktu yani onu sikip bırakmak gibi bir amacım yoktu zaten dediğim gibi öyle bir tip değilim fakat kızın tam olarak amacı buydu. Ben bir ilişki yaşayamam henüz daha yeni ayrıldım ayrıca küçük çocuklarım var sadece tatmin olmak istiyorum dedi, hem de daha ilk görüşmede. Ben de tabii ki kabul ettim ve ne zaman dedim yarın otele gidelim dedi. Ertesi gün iş çıkışında beni yine kapıda bekliyordu ve yakınlardaki bir otele gittik. Kızla öpüşmemiştim bile fakat şimdi onu sikecektim çok heyecanlıydım.
Zaten daha bugüne kadar iki kızla cinsellik yaşamıştım bu üçüncü olacaktı ve tam olarak tanımadığım bir kadınla bunu yaşayacaktım, nasıl ne yapacaktım hiç bilmiyordum fakat o beni yönlendirdi ve harika bir sevişme yaşadık, şimdi onu anlatacağım. Odada önce biraz oturduk muhabbet ettik sonra birer kadeh içki içtik ve o kontrolü bana bırak olur mu dedi ben de tamam diyince hemen önüme diz çöktü pantolonumun kemerini çözdü. Pantolonumu aşağı indirdi sonra da baksırımı indirdi ve avuçlarının arasına alarak beni sıvazlamaya başladı. Zaten sıcacık elleri sayesinde çok kısa bir süre içerisinde benimki kalktı ve ereksiyon oldum hemen ağzına dayadı ve dudaklarının arasına alarak bana sakso çekmeye başladı.
Son derece ateşli şekilde bunu yapıyordu bense sadece başımı eğmiş ona bakıyordum. Sonra taşaklarımı okşamaya başladı ve gözlerimin içine bakarak taşaklarımın oraya gidip ağzına aldı emiyor daha sonra çıkıp sikimi emiyordu be gerçekten bu işi çok profesyonel bir şekilde yapıyordu. Beni yatağa yatırıp tekrar ağzına aldı bu sefer değişik sesler eşliğinde bana sakso çekiyor ve son derece dediğim gibi tutkulu bir şekilde yapıyordu. Neredeyse boşalacaktım ben onu yukarı kaldırdım bıraksam saatlerce yalayacak gibi bir hali vardı ve ben de onu soydum karşımda çırılçıplak kalmıştı, hiç de öyle iki çocuk doğurmuş bir kadın vücudu yoktu son derece fit ve güzel vücudunu okşamaya başladım. Elimi bütün vücudunda gezdirdikten sonra memelerini okşarken dudaklarını öptüm.
Bir süre sadece sevişmek istiyordum çünkü neredeyse boşalacaktım, bunu yaşamamak için memelerini yaladım ve kadının vücudunu okşadım. Ellerimi amına doğru götürdüm sırılsıklam olmuştu alev alev yanıyordu. amını parmaklarımla okşarken memelerini emiyor kalkıp dudaklarını öpüyordum o da baygın gözlerle bana bakıyor ve yavaş yavaş inliyordu. Çok kısık sesle bunu yapıyordu aslında çok cesur durduğu halde o anda utandığını anladım ve onu utandırmamak için çok güzelsin dedim. Sonra kızı yatağa uzandırdım ve bacaklarından tutarak kendime doğru çektim hemen önüne eğildim ve amını yalamaya başladım.
Zevk sularının harika bir tadı vardı ve sanki şekerli gibiydi misler gibi kokuyordu. Bir süre onu keyfe getirdikten sonra bu pozisyondan hiç kalkmadan sikimi ona sokmaya başladım. Kendime doğru çekiyor ve onu belinden tutarak tadına sonuna kadar baktım. İkimiz de tam olarak keyfe gelmiştik, kız altımda inliyor ve sanki yıllardır sevişmemiş gibi büyük bir tutkuyla kalçasını oynatarak tam olarak beni hissediyordu. Ben bir süre hareketsiz durdum o ise kendini ileri geri hareket ettiriyor sonra kalçasını daire şeklinde oynatıyor ve sikimin tadını çıkarıyordu. Tüm bunları yaparken de inlemesi arttı ve bacakları titremeye başladı, çığlık attı orgazm oldu.
Ben daha boşalmadan onu boşaltmak benim için büyük bir zaferdi, artık boşalabilirdim ben de iyice hızlandım ve altımda hareketsiz kalan kızın üzerine abandım. Dudaklarını öperken amına sert şekilde içine girip çıkmaya başladım ve karnının üzerine akıttım. İkinci postaya başlamadan önce bir süre bekledik ve birbirimizi okşadık, ben tekrar ereksiyon olunca aşağı indi ve beni yine yalamaya başladı. Öylesine ateşli ve tutkulu bir şekilde severek bunu yapıyordu ki sanırım bu şekilde saatlerce kalabilirdi. Ben de hiç ona müdahale etmedim ve tam 15 dakika boyunca bana sakso çekti.
Hala çekecek misin dedim, evet bırakırsan saatlerce yaparım dedi, ben de sesimi çıkarmadım fakat öylesine keyif alıyorum ki boşalacağım dedim, yüzüme akıt cevabını duyunca ağzının içinden çıktım ve tüm yüzüne boşaldım. Kendimi dünyanın en şanslı erkeği gibi hissediyordum çünkü hem güzel hem de azgın kadınla denk gelmiştim ayrıca benden hiçbir beklentisi yoktu ne kadar şanslıyım değil mi? Bir süre sohbet ettik, havadan sudan konuştuk ve ben tekrar gücümü toparladım, o da hemen aşağı indi ve beni yalamaya başladı. Dediğim gibi bu konuda tam bir profesyoneldi ve çok kısa süre içerisinde tekrar ereksiyon oldum.
Bu sefer onu ayağa kaldırdım ve bacaklarını omzuma aldım, bacak omza şekilde onu sikerken tatlı tatlı inlemelerinin tadını çıkarıyor ve boynunu emiyordum. o da dudaklarımı öpüyor ve yüzünü bana dayayarak inliyordu, iyice keyfe gelince haydi sik sik diye bağırıyordu böyle birkaç dakika daha onu siktikten sonra yere uzandık kız altta ben üstte şekilde misyoner olarak onu becerdim, bir süre sonra ikimiz aynı anda tekrar boşaldık. 2-3 saatte 3 posta atarak kendi rekorumu kırmıştım ve kendimi inanılmaz iyi hissediyorum.
Sonra giyindik ve apartmana geldik hiçbir şey olmamış gibi evlere dağıldık. Alt komşunun kocasından yeni ayrılan kızına teselli vermiş oldum ve şimdi ikinci görüşmemiz için plan yapıyoruz. Bu sefer farklı bir otele gideceğiz ve bir gün kalacağız arkadaşımda kalacağım diyecek bunu da ayarlayıp yaşayınca tekrar gelip burada anlatacağım.

Bir cevap yazın